Over 21education

Over 21education

Waarom?

Het onderwijs staat voor een grote uitdaging. De arbeidsmarkt waarvoor studenten en werknemers van nu worden opgeleid, verandert in een hoog tempo. Beroepen veranderen of verdwijnen en er komen nieuwe beroepen bij. Dit vraagt om vaardigheden waarmee iedereen kan meebewegen in deze samenleving. De zogenaamde 21e -eeuwse vaardigheden. Maar hoe weet je nu dat (toekomstige) werknemers voldoende voorbereid de arbeidsmarkt op gaan? En hoe maak je dat meetbaar en inzichtelijk?
Hiervoor heeft 21education een trainingsprogramma en een digitale leeromgeving ontwikkeld.

Wij gaan voor een (toekomstige) werknemer die zijn potentieel ten volle benut voor zichzelf en voor zijn werkgever. Hij is diegene die adaptief kan inspelen op veranderingen in de arbeidsmarkt

Voor iedereen die wil leren en ontwikkelen

Voor iedereen die wil leren en zich ontwikkelen in de 21e -eeuwse vaardigheden, biedt 21education een op maat gemaakt trainingsprogramma aan en een digitale leeromgeving.
In de digitale leeromgeving staan opdrachten waarmee gebruikers (studenten / cursisten) hun vaardigheden kunnen demonstreren. De vaardigheden zijn onderverdeeld in indicatoren zodat de gebruiker stapsgewijs kan werken aan zijn vaardigheid.
Gebruikers maken zelf een keuze welke indicator ze willen gaan aantonen, middels een zelfgekozen opdracht. Ook kunnen gebruikers zelf bepalen of ze willen inzetten op een startersniveau of een niveau voor gevorderden. Als een gebruiker een vaardigheid heeft behaald – of een indicator hiervan – dan kan deze geïnd worden middels een beloningssysteem. Elke gebruiker heeft verschillende opties om de digitale leeromgeving te personaliseren en zaken waar men trots op is te plaatsen in een digitaal portfolio. In de praktijk blijkt dit erg motiverend te werken.

In de driehoek

In de driehoek van opleiden, arbeidsmarkt en werknemer is er sprake van continue dynamiek. Dit vraagt van alle partijen om input te geven en actief te participeren in het flexibel en adaptief opstellen ten opzichte van veranderingen die plaatsvinden in de maatschappij.

Er wordt niet langer een tijd gesteld aan opleiden. Opleiden en ontwikkelen is oneindig. De veranderingen in de maatschappij vragen hier om. Wij stellen ons dan ook als doel om hier een grote rol in te spelen en kennis en vaardigheden met elkaar te delen. We stimuleren het dan ook dat iedereen content aanlevert voor de digitale leeromgeving. Er is daarnaast veel aandacht voor feedback. Regelmatige feedback heeft een positief effect op persoonlijke ontwikkeling.

Ook nog eens makkelijk te koppelen

Deze digitale leeromgeving is toepasbaar in het gehele mbo, ongeacht de opleiding. Een volgende versie is ook geschikt voor andere niveaus, zoals po, vo en hbo. De content en het design van de digitale leeromgeving is samen met studenten en docenten gemaakt. Hierdoor sluit het aan bij de belevingswereld van de gebruikers en is het zeer gebruiksvriendelijk. De digitale leeromgeving is zo gemaakt dat het aan elke ELO te koppelen is. Dus ook aan die van jou!

Ook nog eens
slide 1

Het online programma wat je écht klaarstoomt voor jouw toekomst, waarbij eigen regie het sleutelwoord is.

Willemijn Gabriël-Gobits

Docent Verpleegkunde

slide 1

Met 21education kan ik concreet werken aan specifieke vaardigheden en laten zien welke dingen ik al goed beheers. Dat geeft me ruimte om te focussen op de dingen die ik belangrijk vind en het helpt me om mijn eigen leerroute te bepalen.

Bianca Meijne

Student BBL4 Verpleegkunde

slide 1

De workshops waren van prima duur, goede organisatie, interessante inhoud en erg leuke werkvormen. Ik heb veel plezier gehad en ik vond het jammer dat we moesten stoppen.

Urbain van Roosmalen

Docent VeVa Grondoptreden

slide 1

21education geeft mij een duidelijk beeld van waar een student op dit moment staat in zijn leerproces. In een oogopslag zie ik hoe de student gewerkt heeft aan de vaardigheden en opdrachten, en zie ook waar meer begeleiding nodig is. Top!

Mathis van Iterson

Docent Hogeschool Inholland

Wij werken samen met

Met ondertaande organisaties werken wij al succesvol samen.
Ook geïnteresseerd in samenwerking met 21education? Laat het ons dan weten. 
Wie weet staat uw organisatie binnenkort ook in deze lijst

http://www.acknowledge.nl
https://www.consortiumbo.nl/
https://www.summacollege.nl/
https://www.aubergine-it.nl/