Over 21education

Over 21education

Toekomstlenig

Opleiden en ontwikkelen is oneindig. Belangrijk is dat de (toekomstige) werknemer zich flexibel op kan stellen en aanpassen aan deze veranderingen. We noemen dit toekomstlenig opleiden.

De arbeidsmarkt waarvoor studenten en werknemers van nu worden opgeleid, verandert in een hoog tempo. Beroepen veranderen of verdwijnen en er komen nieuwe beroepen bij. Dit vraagt om vaardigheden waarmee iedereen kan meebewegen in deze samenleving, waaronder de 21e -eeuwse vaardigheden. Maar hoe weet je nu dat (toekomstige) werknemers voldoende voorbereid en toekomstlenig de arbeidsmarkt op gaan? En hoe maak je dat meetbaar en inzichtelijk?
Hiervoor bieden wij ondersteuning, scholing en advies in relatie toekomstlenig opleiden en ontwikkelen.

Gezamenlijk

Er wordt niet langer een tijd gesteld aan opleiden. Opleiden en ontwikkelen is oneindig.
In de driehoek van opleiden, arbeidsmarkt en werknemer is er sprake van continue dynamiek. Door deze partijen samen te brengen maken we een krachtige leeromgeving waarbij een leven lang leren van en met elkaar centraal staat.

Maatwerk

Voor iedereen die wil leren en zich ontwikkelen, biedt 21education op maat gemaakte workshops en trainingsprogramma’s en een digitale leeromgeving aan. Workshops en trainingsprogramma’s kunnen afzonderlijk, op alle niveaus en in-company gegeven worden met of zonder gebruik van de digitale leeromgeving.
Kijk bij workshops voor ons aanbod.

Aansluiten bij de belevingswereld

Naast trainingsprogramma's heeft 21education een digitale leeromgeving ontwikkeld. Hierin kunnen gebruikers hun vaardigheden aantonen en monitoren op een zelf gekozen niveau. 
De content en het ontwerp van de digitale leeromgeving is samen met studenten, docenten en het bedrijfsleven gemaakt. Hierdoor sluit het aan bij de belevingswereld van de gebruikers en is het gebruiksvriendelijk. De digitale leeromgeving is zo gemaakt dat het aan elke ELO te koppelen is. Dus ook aan die van jou!

slide 1

Het online programma wat je écht klaarstoomt voor jouw toekomst, waarbij eigen regie het sleutelwoord is.

Willemijn Gabriël-Gobits

Docent Verpleegkunde

slide 1

Met 21education kan ik concreet werken aan specifieke vaardigheden en laten zien welke dingen ik al goed beheers. Dat geeft me ruimte om te focussen op de dingen die ik belangrijk vind en het helpt me om mijn eigen leerroute te bepalen.

Bianca Meijne

Student BBL4 Verpleegkunde

slide 1

De workshops waren van prima duur, goede organisatie, interessante inhoud en erg leuke werkvormen. Ik heb veel plezier gehad en ik vond het jammer dat we moesten stoppen.

Urbain van Roosmalen

Docent VeVa Grondoptreden

Wij werken samen

Met ondertaande organisaties werken wij al succesvol samen.
Ook geïnteresseerd in samenwerking met 21education? Laat het ons dan weten. 
Wie weet staat uw organisatie binnenkort ook in deze lijst

http://www.acknowledge.nl
https://www.consortiumbo.nl/
https://www.summacollege.nl/
https://www.aubergine-it.nl/