Workshops

Workshops

Trainingen, workshops & presentaties

Wij bieden verschillende workshops en trainingsprogramma’s aan, gericht op alle 21e -eeuwse vaardigheden. Desgewenst kan de nadruk op specifieke vaardigheden gelegd worden, afhankelijk van de wensen en behoeftes van de klant. Wij maken gebruik van actuele maatschappelijke vraagstukken en opdrachten bij het aanleren en bewust toepassen van de 21e -eeuwse vaardigheden. Daarbij ondersteunen wij bij het ontwikkelen van een gezamenlijke visie en teamdoelen. Uitgangspunt is ieders individuele kracht en talenten. Teamleden ervaren zo dat het team bestaat uit een brede mix van vaardigheden en potenties. Het doel is dat teamleden uiteindelijk effectiever en ontwikkelgericht samenwerken, waarbij elk individu zichzelf snel en behendig kan aanpassen aan veranderende omstandigheden. Wij noemen dit: toekomstlenig opleiden.

Actieve werkvormen

De workshops en trainingsprogramma’s zijn gericht op het ondersteunen bij het ontwikkelen en versterken van competenties, zodat je jezelf een leven lang kan blijven ontwikkelen. Al onze workshops en trainingen bieden we in-company aan, passend bij je situatie en vraag.
Tijdens de workshops maak je kennis met actieve werkvormen die je direct kan toepassen om bewust bezig te zijn met de 21e -eeuwse vaardigheden. Graag geven we je daarbij een inkijk in de digitale leeromgeving van 21education, welke jouw persoonlijke situatie zichtbaar en meetbaar maakt. De workshops worden gegeven aan groepen tot ongeveer 25 personen.

Presentaties

Naast workshops verzorgen wij ook presentaties.
Wat zijn de te verwachte veranderingen die gaan plaatsvinden in de toekomstige maatschappij? Hoe bereiden we elk individu (zoals huidige werknemers, studenten en nieuwe Nederlanders) die deel wil nemen aan het arbeidsproces hierop voor? Waarom is het aanleren van 21e -eeuwse vaardigheden zo belangrijk? Is het nieuw of een hype? Welke rol speelt kennis hierin? Dit zijn voorbeelden van vragen die beantwoord kunnen worden tijdens presentaties.
Presentaties duren een uur en kunnen worden uitgebreid met discussies, ronde tafelgesprekken of andere gewenste interacties. De presentaties worden gegeven aan groepen vanaf 25 personen.

.

Informeer gerust naar de mogelijkheden

Graag gaan wij interactief met collega's, begeleiders en opleiders (docenten) omtrent dit onderwerp aan de slag, met als doel een verbeterslag met betrekking tot de 21e -eeuwse vaardigheden in jullie praktijk teweeg te brengen. Gezamenlijke visie en doelstellingen zijn hierbij kernwoorden.
Tot slot verzorgen wij ook trainingen over aanverwante onderwerpen als (peer)feedback en zelfregulatie.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Informeer gerust
slide 1

De workshops waren van prima duur, goede organisatie, interessante inhoud en erg leuke werkvormen. Ik heb veel plezier gehad en ik vond het jammer dat we moesten stoppen.

Urbain van Roosmalen

Docent VeVa Grondoptreden

slide 1

Het online programma wat je écht klaarstoomt voor jouw toekomst, waarbij eigen regie het sleutelwoord is.

Willemijn Gabriël-Gobits

Docent Verpleegkunde

slide 1

Met 21education kan ik concreet werken aan specifieke vaardigheden en laten zien welke dingen ik al goed beheers. Dat geeft me ruimte om te focussen op de dingen die ik belangrijk vind en het helpt me om mijn eigen leerroute te bepalen.

Bianca Meijne

Student BBL4 Verpleegkunde

Wij werken samen met

Met onderstaande organisaties werken wij al succesvol samen.
Ook geïnteresseerd in samenwerking met 21education? Laat het ons dan weten. 
Wie weet staat uw organisatie binnenkort ook in deze lijst

http://www.acknowledge.nl
https://www.consortiumbo.nl/
https://www.summacollege.nl/
https://www.aubergine-it.nl/