Awards and Certifications

Drupal Splash Award 2019

.

Met deze Award worden Drupal-leveranciers en -developers die een buitengewone prestatie leveren op een voetstuk gezet. In de categorie “Onderwijs”  was Aubergine IT genomineerd voor het ontwikkelen van 21education.
We zijn ontzettend trots dat we naast allerlei hele mooie projecten en grote namen 3e zijn geworden!!
Mooie woorden van de jury en blij met de waardering!!

EAPRIL BR&PP Award 2018

Logo EAPRIL

Het onderzoek wat is uitgevoerd door Debby Peter en Jac Rijnen, waarop dit product is gebaseerd,
is in 2018 geselecteerd voor de EAPRIL Best Research and Practice Project (BR&PP) Award, welke praktijkonderzoeken erkent op het gebied van onderwijs, leren en instructie, training en ontwikkeling die uitzonderlijke bijdragen leveren aan de onderwijspraktijk.

Onderwijs Innovatieprijs 2017 

Tijdens hun Master deden Debby Peter en Jac Rijnen onderzoek naar hoe de 21e-eeuwse vaardigheden binnen het mbo worden toegepast. Conclusie is dat deze vaardigheden onvoldoende in lesprogramma’s binnen het mbo zijn opgenomen. Daarop bedachten ze een omgeving die niet alleen de vaardigheden integraal wegzet in het onderwijs maar ook de voortgang van studenten digitaal monitort.
Deze digitale leeromgeving heeft de Onderwijs Innovatieprijs 2017 gewonnen.
De onderwijsinnovatieprijs wordt uitgereikt aan het meest innovatieve onderwijsidee, wat ook daadwerkelijk gezien wordt als waardevol om toekomstgericht te kunnen opleiden.
De prijs werd uitgereikt door Myriam Lieskamp, lid van de SER commissie.
De Jury bestond naast Myriam Lieskamp uit Anje Ros (Lector Leren & Innoveren),  Henderijn Heldens (Academic Director Master Leren en Innoveren) en Adriaan Mellema (Hoofd Kwaliteit, Innovatie en Ontwikkeling, Signum onderwijs).