Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Over ons

Wij zijn Debby Peter en Jac Rijnen, beiden docent. Inmiddels hebben we de Master Leren en Innoveren (Educational Research) afgerond. We bieden ondersteuning, scholing en advies over toekomstlenig opleiden. Hiervoor hebben we uitgebreid praktijk- en wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de vraag:


“Welke vaardigheden zijn nodig om mee te kunnen bewegen in een veranderende arbeidsmarkt en hoe maak je deze vaardigheden meetbaar en zichtbaar?“


Om op deze vraag een passend antwoord te formuleren hebben we onderzocht wat de 21
e -eeuwse vaardigheden inhouden. Waarom zijn ze zo belangrijk en hoe maak je deze vaardigheden eigen? Zo begon onze zoektocht naar een passend product dat antwoord geeft op deze vragen. Door nationaal en internationaal onderzoek, zowel wetenschappelijk als praktijkgericht, hebben we een ontwerpteam geformeerd om dit product op te leveren. En met succes! 21education heeft ondertussen al meerdere prijzen en waarderingen mogen ontvangen.
Kijk hiervoor op Awards and Certifications


Nieuwsgierig geworden? We vinden het leuk als je contact met ons opneemt!

Over Debby Peter

Mijn naam is Debby Peter.
Gedurende mijn studie Master Leren en Innoveren (Educational Research), heb ik naast de 21e -eeuwse vaardigheden o.a. uitgebreid onderzoek gedaan naar peerfeedback en samenwerkend leren.
Ik vind het belangrijk dat mensen plezier hebben in leren en ontwikkelen en ze de ruimte voelen om zich te kunnen voorbereiden op de veranderende maatschappij. Het geeft me veel energie als ik hieraan een positieve bijdrage kan leveren. Jongeren niet afrekenen op fouten, maar kijken wat hun perspectief is. Dat is wat ik wil uitdragen met 21education!

Over Jac Rijnen

Ik ben Jac Rijnen.
Tijdens mijn studie Master Leren en Innoveren (Educational Research) heb ik me gericht op de effecten van gamification op diep leren, vergroten van zelfregulatie van mbo-studenten en het meetbaar en zichtbaar maken van de 21e -eeuwse vaardigheden. De grootste uitdaging zit voor mij in de manier waarop het onderwijs het volledige potentieel uit een student kan halen. Maar ook hoe er nog beter samengewerkt kan worden tussen onderwijs en arbeidsmarkt in de veranderende maatschappij. Ik zie hierin volop mogelijkheden. De successen van 21education zijn hier een mooi voorbeeld van! 

Wij werken samen

Met onderstaande organisaties werken wij al succesvol samen.
Ook geïnteresseerd in samenwerking met 21education? Laat het ons dan weten. 
Wie weet staat uw organisatie binnenkort ook in deze lijst.

https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects_en
https://www.aubergine-it.nl/
https://www.summacollege.nl/
https://fontys.nl/Home.htm
https://brainporteindhoven.com/nl/
https://www.consortiumbo.nl/
https://loopbaangroep.nl/
https://samenslimzorgen.nl/
https://www.mboraad.nl/
https://www.s-bb.nl/
https://orangevalley.nl/
https://noorderpoort.nl/
https://www.rocmondriaan.nl/