Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Over ons

Wij zijn Debby Peter en Jac Rijnen, beiden docent. Inmiddels hebben wij de Master Leren en Innoveren (Educational Research) afgerond. Wij hebben uitgebreid praktijk- en wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de vraag:

“Hoe krijg je de 21e -eeuwse vaardigheden zichtbaar en meetbaar binnen een contextrijke leeromgeving?”

Om op deze vraag een passend antwoord te formuleren hebben wij onderzoek gedaan naar 21e -eeuwse vaardigheden. Wat houden ze in, waarom zijn ze zo belangrijk en hoe maakt de student ze zich eigen? Zo begon onze zoektocht naar een passend product dat antwoord geeft op deze vragen. Op basis van nationaal en internationaal onderzoek, zowel wetenschappelijk als praktijkgericht, hebben wij een ontwerpteam geformeerd om dit product op te leveren. En met succes!

Tot slot vermelden we met trots dat deze digitale leeromgeving de Onderwijs Innovatieprijs 2017 voor het meest innovatieve onderwijsidee heeft gewonnen.

Het onderzoek wat we hebben uitgevoerd over de 21e -eeuwse vaardigheden, waarop de digitale leeromgeving van 21education is gebaseerd, is in 2018 geselecteerd voor de Best Research and Practice Project (BR&PP) Award. Deze erkent praktijkonderzoeken op het gebied van onderwijs, leren en instructie, training en ontwikkeling die uitzonderlijke bijdragen leveren aan de onderwijspraktijk.


Nieuwsgierig geworden? We vinden het leuk als je contact met ons opneemt!

Over Debby Peter

Mijn naam is Debby Peter.
Gedurende mijn studie Master Leren en Innoveren (Educational Research), heb ik naast de 21e -eeuwse vaardigheden o.a. uitgebreid onderzoek gedaan naar peerfeedback en samenwerkend leren.
Ik vind het belangrijk dat mensen plezier hebben in leren en ontwikkelen en ze de ruimte voelen om zich te kunnen voorbereiden op de veranderende arbeidsmarkt. Het geeft me veel energie als ik hieraan een positieve bijdrage kan leveren.
Ik heb ruim 11 jaar werkervaring in het middelbaar beroepsonderwijs, en daarvoor ruim 8 jaar als verpleegkundige. Daardoor heb ik veel ervaring met het werken met zowel kinderen als volwassenen in verschillende levensfasen.

Over Jac Rijnen

Ik ben Jac Rijnen.
Tijdens mijn studie Master Leren en Innoveren (Educational Research) heb ik me gericht op de effecten van gamification op diep leren, vergroten van zelfregulatie van mbo-studenten en het meetbaar en zichtbaar maken van de 21e -eeuwse vaardigheden. De grootste uitdaging zit voor mij in de wijze waarop het onderwijs het volledige potentieel uit een student kan halen. Maar ook hoe er nog beter samengewerkt kan worden tussen onderwijs en arbeidsmarkt in de veranderende maatschappij. Ik zie hierin volop mogelijkheden. De successen van 21education zijn hier een mooi voorbeeld van! 

Wij werken samen met

Met ondertaande organisaties werken wij al succesvol samen.
Ook geïnteresseerd in samenwerking met 21education? Laat het ons dan weten. 
Wie weet staat uw organisatie binnenkort ook in deze lijst

http://www.acknowledge.nl
https://www.consortiumbo.nl/
https://www.summacollege.nl/
https://www.aubergine-it.nl/