Nieuws & Publicaties

Debby 22 juli 2021

Skillspaspoorten en certificaten uitgereikt

Afgelopen week was het dan zover. Namens 21education hebben wij de eerste zestig certificaten en skillspaspoorten mogen uitreiken aan de studenten van de opleiding verpleegkundige niveau 4. Vol in de regie namen de studenten de betrokkenen mee in hun toekomstlenige groei.
Het skillspaspoort met bijbehorend certificaat is een verdiende beloning voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de student. Een afronding maar ook gelijk de bewustwording van een leven lang ontwikkelen en welke kansen en mogelijkheden het skillspaspoort hen weer biedt. Klaar om als toekomstlenige medewerker in te kunnen spelen op de veranderende maatschappij. Deze toekomslenige medewerkers gaan anderen weer opleiden en meenemen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Snel zullen de volgende studenten hun skillspaspoorten en certificaten in ontvangst nemen.  Het resultaat van een ongekende dynamiek die met 21education is ontstaan in de driehoek van opleiding, werkgevers en studenten. Steeds meer werkgevers sluiten aan bij deze ontwikkeling.
Nieuwsgierig geworden? Neem gerust met ons contact op.