Nieuws & Publicaties

Debby 4 oktober 2019

Wij staan op het congres HRM & het onderwijs

Op dinsdag 26 november staan wij op het congres HRM & het onderwijs in Spant! in Bussum. Naast een aantal grote namen zijn wij gevraagd om ons verhaal te doen over toekomstlenig opleiden.
Onze workshop heet: “Toekomstlening opleiden in een veranderende samenleving”.
In onze workshop delen wij kennis, ervaringen en successen uit de onderwijspraktijk en maak je kennis met actieve werkvormen die je direct kunt inzetten bij het aanleren van de 21e-eeuwse vaardigheden bij (toekomstig) medewerkers.
De beschrijving van onze workshop is:
Wat zijn de te verwachtte veranderingen die gaan plaatsvinden in de toekomstige maatschappij? Hoe bereiden we ons zelf en toekomstig medewerkers daarop voor? Waarom is het aanleren van 21e-eeuwse vaardigheden zo belangrijk? En wat is de rol van kennis hierin?
Wij hebben een krachtige leeromgeving gemaakt, waarbij een leven lang leren van en met elkaar centraal staat door de driehoek van opleiden, arbeidsmarkt en werknemer samen te brengen. In 2017 wonnen zij voor het idee de onderwijsinnovatieprijs. Ook de SER sprak in april jl. haar waardering uit richting deze praktische aanpak voor onderwijsinnovatie.
Nieuwsgierig?
Neem voor informatie contact met ons op.
PS.
Er zijn nog kaartjes. Klik HIER voor het volledige programma.