Nieuws & Publicaties

Debby 28 mei 2019

Yess!! We zijn genomineerd!

Met gepaste trots delen wij mee dat ons vandaag het geweldige nieuws bereikte dat 21education is genomineerd voor de Drupal splash award in de categorie “Onderwijs”. De award is voor het beste Nederlandse en/of Vlaamse Drupal project. Met deze Award worden Drupal-leveranciers en -developers die een buitengewone prestatie leveren op een voetstuk gezet.

Wij zijn ontzettend blij met deze nominatie. Dat betekend weer een waardering voor 21education en de developers, in het bijzonder Corné Boele van Aubegine IT. Op 27 juni is de uitreiking.
Klik HIER voor alle nominaties.

Alle ingezonden cases worden op de volgende 5 criteria beoordeeld:
1. Concept/strategie
Het plan achter de website. Is het concept duidelijk, uniek en consequent uitgevoerd? Vertelt de website een verhaal? Past de gekozen strategie en de uiteindelijke uitwerking van het product bij de doelstellingen die dienden als uitgangspunt van het project?
2. Design/UX
Alles wat aan de voorkant zichtbaar is: Van visueel ontwerp tot UX design tot de mobiele ervaring. Een goed ontwerp is van hoge kwaliteit, past bij de doelgroep en ondersteunt de boodschap die overgebracht moet worden. 3. Technologie
De motor van ieder platform. Websites moeten snel zijn en goed functioneren. Daarnaast wordt gekeken naar de toepassing van Drupal: is dit conform standaarden en misschien wel vernieuwend? Ook extra complexiteit als koppelingen met externe systemen wordt hierin meegenomen.
4. Business case Uiteindelijk worden online omgevingen ontwikkeld met een doel. Meer omzet, minder kosten, een betere merkbeleving, etc. Tonen de resultaten aan dat de doelen behaald of zelfs overtroffen zijn?
5. Waarde voor de community
Drupal is een open source platform en dankt zijn bestaansrecht aan de community. Alle cases worden beoordeeld op de waarde die het teruggeeft aan deze community. Direct, in de vorm van modules op Drupal.org. Maar ook indirect, zoals spectaculaire cases en bekende klanten waarmee andere potentiële Drupal gebruikers overtuigd kunnen worden van de mogelijkheden van het platform.